Sa është i kënaqur Blerim Bexheti me emërimet në Qeveri?

Blerim Bexheti: “BDI ka mbështetje të fuqishme në të gjithë vendin, nuk jam idhtarë i ndarjeve të zonave pasi që kemi përcaktime të politikave shtetërore dhe nuk është e rëndësishme kjo degë apo ajo degë, me rëndësi është se si i nënshtrohemi në votës popullore. Qoftë deputetët qoftë kryetarët e komunave normalisht që do të ndiqet puna e çdo njërit. Uroj të ketë punë më shumë e jo gafe të tilla “jemi një”.

Fatmir Aliu: Çka mori Saraji?

Blerim Bexheti: “Ne kemi votuar për BDI-në si koncept”. Në zgjedhjet nacionale ka garuar BDI me strukturat e veta”.

https://www.facebook.com/tv21hd/videos/1088681931592711

Ngjarja paraprake

Bexheti në Click Plus: Me LSDM-në nuk jemi njëjtë!

Ngjarja e ardhëshme

60 mijë njerëz evakuohen për shkak të zjarrit në Kaliforni

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian