Rrugët te kalueshme në Malishevë

Si pasojë e reshjeve të mëdha, rrugët kryesisht janë të kalueshme por ka vështirësi, sidomos në rrugët e vendbanimeve malore, në malet e Berishës dhe në drejtim të fshatit Llapçevë.

Oeprarori për mirëmbajtjen e rrugëve është në terren.

Edhe ekipet përgjegjëse komunale, të prira nga nënkryetari I Komunës Hajdin Berisha, gjithashtu janë në terren.

Rrugët nuk janë të bllokuara, por ka vështirësi në qarkullim për shkak të borës se vazhdueshme që po bie.

Qytetarëve ju behet thirrje për kujdes të shtuar dhe të mos dalin me vetura në rrugë, pa pajisje dimërore.

Ngjarja paraprake

Grubi nesër në Tiranë, vazhdon ofensivën për regjistrimin e Diasporës Shqiptare

Ngjarja e ardhëshme

Violeta Kukaj shkëlqen me këtë komplet me kutia

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian