Rinovohet ambulanca në Haraçinë (FOTO)

Në bashkëpunim mes Komunës së Haraçinës dhe Shtëpisë së shëndetit, perfaqësuar nga drejtori z. Besim Koka u bë rinovimi i ambulancës në vendbanimin Haraçinë, edhe atë:
– Paisja me ujë në të githë objektin e ambulancës;
– Riparimi i brendshëm i ambulancës;
– U bë ndrrimi i dyerve, dritareve si dhe ndriçimi në të gjitha zyrat e objektit;
– Rikonstruimi i tualeteve;
– Ngjyrosja e të gjitha hapësirave të brendshme të objektit;
– u rregullua parkingu i ambulancës;
– U larguan mbrojtëset e hekurta që ishin në oborrin e ambulancës;
– Pjesa e pasme e ambulancës nga një rrëmujë e madhe që ishte pothuaj se gjysmë deponi, u shndërrua në park.
Po ashtu z. Koka premtoj vazhdimësi të punimeve tjera (rregullimi i dyshemesë dhe çatisë).
Drejtori Koka paralajmëroj edhe hapjen e një laboratori ku qytetarët tanë dot kenë mundësinë për kontrollimin e gjakut.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Armata, promovohen 29 toger të ri

Story i radhës

Varhelji: Negociatat, brenda pak ditësh

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish