Rinovimi i Dybalas

E ardhmja e Dybala mbetet mister. Klubi i Juventusit ka vendosur të mos respektojë kërkesat e argjentinasit për rinovimin e kontratës: zgjatje po, por vetëm me shifra të arsyeshme.

Një pozicion neto që lë skenarë të ndryshëm të hapur për të ardhmen e Joya, kontrata e të cilit skadon në 2022.

1- Një rrugë të çon në shitjen e argjentinasit në Qershor. Sidoqoftë dyshimet rreth kësaj hipoteze kanë të bëjnë me situatën kontraktuale të argjentinasit: është e vështirë, duke pasur parasysh edhe momentin e përgjithshëm ekonomik, që Juve të marrë një ofertë të shkëlqyeshme për kartonin e një lojtari i cili është i lirë të vendos vetëm një vit më vonë.

2- Rinovimi i kontratës me shifrat e dëshiruara nga Juventus, një eventualitet i cili, megjithatë, gjithashtu nuk do të përjashtonte mundësinë e një shitje të Dybala, por sigurisht do të jepte forcë më të madhe në negociatat me klubin e Juventusit

3- Asnjë rinovim i kontratës për argjentinasin, me lojtarin që do të qëndronte në Juventus deri në qershor 2022 dhe më pas të largohej nga Torino në një transferim falas.

Në këtë moment hipoteza nuk do të hidhet poshtë, duke pasur parasysh që pas vijës së hedhur nga Juve, kompania do të zgjidhte më mirë të humbasë lojtarin në zero sesa të rinovonte kontratën në shifrat e kërkuara nga Dybala dhe agjenti i tij.

Ngjarja paraprake

Rijaseti i BFI-së: Ramazani 2021 sipas protokolleve nga ministria e Shëndetësisë

Ngjarja e ardhëshme

Rexhepi -Selami: Të përkushtuar për shërbime më efikase për qytetarët

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian