Republika Federale e Gjermanisë i ka dhuruar FSK-së donacion sistemin e frenimit me ajër për Kamion

Ky donacion është çmuar lartë nga ZV. Komandanti i FSK-së Gjeneral major Enver Cikaqi që theksoi rëndësin që kanë këto pajisje për të rritur njohurit me sistemin e frenimit të Kamionve që FSK-ja posedon dhe për të shtuar sigurinë e personelit të FSK-së në komunikacion, gjeneral Cikaqi falënderoi përfaqësuesit ushtrisë Gjermane për kontributin e dhënë në vazhdimësi për FSK-në

Gjithashtu Atasheu Napel, falënderoj stafin e tij për punën e shkëlqyeshme që po bëjnë në FSK, si dhe vlerësoj partneritetin ndërmjet FSK-së dhe Ushtrisë Gjermane.

Ngjarja paraprake

MASH: Vlerësimi i nxënësve online dhe me prani fizike

Ngjarja e ardhëshme

Oda e Gastronomëve: Kufizimet janë të kota, nëse nuk respektohen

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian