Regjistrimi, 32.17% e qytetarëve janë deklaruar se i takojnë fesë islame, 46.14%-ortodoks

Sipas rezultateve të publikuara nga regjistrimi i popullsisë në Maqedoninë e Veriut në Maqedoninë e Veriut, 46.14 për qind janë deklaruar se i takojnë fesë ortodokse, 32.17 për qind fesë islame, 0.37% katolik, ndërsa në këtë regjistrim janë paraqitur edhe bashkësi tjera religjioze të cilët nuk kanë qenë më herët, ata janë: krishterë evangelisto-protestante, gnostik, budist dhe të tjerë. /SHENJA/

Story i mëparshëm

Kjo është përqindja e shqiptarëve të diasporës së RMV-së

Story i radhës

Kjo është përqindja e përkatësive fetare në RMV

Të fundit nga