Rasti “TNT”, Gruevski shpallet fajtor dhe dënohet më 9 vjet burg, Janakieski me 3

Ish kryeministri Nikolla Gruevski u shpall fajtor për rastin TNT dhe u dënua me 9 vjet heqje lirie.

Po ashtu edhe ish ministri Mile Janakieski u shpall fajtor dhe u dënua me 3 vjet burg.

Ndërkohë ish kreu i Komunës së Gazi Babës, Toni Trajkovski si dhe e punësuara në komunë si inspektor i ndërtimtarisë janë dënuar më nga 4 vjet heqje lirie.

Tre të akuzuarit e tjerë të punësuar në komunën në fjalë lirohen nga akuza.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Rusia nga nesër ndalon dërgimin e gazit në Finlandë

Story i radhës

Shaqiri – Serafimovski: Me qasje të koordinuar për arsim të lartë cilësor dhe më shumë mundësi për projekte kërkimore-shkencore

Të fundit nga