Qyteti i Shkupit emëron drejtorët e rinjë

Radmila Pesheva është emëruar në menaxhimin e N.P Lajka, ndërsa Said Said është emëruar në krye të Nedrmarjes së Rrugëve dhe Rrugicave.

Në pozitën e ushtruesit të detyrës së drejtorit në N.P Parkingjet e Qytetit te Shkupit është emeruar Krste Petrevski, në NP Parqet dhe gjelbërimet eshte emeruar Zuhejr Rexhepi, ndërsa në N.P Drisla është emëruar Aleksandar Kuzinakov. Në NP Higjiena Komunale do të vazhdoj të udhëheq Kosana Mazneva, në N.Q.P Aleksandar Stojkovski dhe N.P Ujësjellsi dhe Kanalizimi, Marjan Mitevski.

Nga qyteti i Shkupit thonë se UD drejtorët e rinjë do të kenë detyrimin dhe përgjegjësinë që në 6 muajt e ardhshëm të zbatojnë reformat e nevojshme për konsolidimin e ndërmarrjeve publike në periudhën në vijim nga aspekti i përballjes me krizën ekonomike dhe energjetike.

Story i mëparshëm

​Projekti nën ndihmën bullgare për zhvillim përfundoi me sukses në Mal të Zi

Story i radhës

KE konfirmon se po përgatit një raport teknik për vizat, a do të binden 27 vendet anëtare?

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish