Qeveria vendos: Nuk ka zgjatje të vitit shkollor

Qeveria në seancën e sotme ka miratuar vendimin për përcaktimin e numrit të ditëve mësimore në vitin shkollor 2021/2022 në shkollat ​​e mesme.

Me këtë vendim përcaktohet se numri i ditëve mësimore në vitin aktual shkollor në shkollat ​​e mesme është 146 ditë mësimore, gjegjësisht nuk ka zgjatje të vitit shkollor.

Story i mëparshëm

A do të përfundojë viti shkollorë në kohë? Qeveria me vendim

Story i radhës

Simeone heq dorë nga Lautaro dhe Dybala

Të fundit nga