Qeveria e Maqedonisë së Veriut e miratoi rishikimin e Buxhetit për vitin 2022

Qeveria në seanën e sotme të 47-të ka miratuar rishikimin për Buxhetin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, për të vazhduar procedurat në Kuvend.

“Propozimi për rishikimin e buxhetit u miratua bazuar në efektet pozitive të masave antikrizë për përballimin e krizës së energjisë dhe çmimeve, të cilat krijojnë bazën për përshpejtimin e rritjes ekonomike në periudhën e ardhshme, me stabilizimin gradual të pritshëm të zinxhirëve të furnizimit global dhe më shumë mjedis të favorshëm investimi”, thonë nga Qeveria.

Story i mëparshëm

VOA/ Shqipëri, dështojnë përpjekjet për konsensus në zgjedhjen e presidentit

Story i radhës

14 vjeçare por me zë unik, Anastasia Jaka po vjen me këngë të re

Të fundit nga