Pse duhet përkrahur rrymat e ekstremit të djathtë në botë

Sepse kjo botë është mbushur me ideologji të ekstremit të majtë, komunist e socialist, e besa edhe orientalistika nga Lindja e Mesme, po e çrregullon sistemin e sigurisë Europiane, me veprime jo racionale dhe anarki e aksione terroriste anembanë Europës, aq më tepër ajo çfarë vlen të përmendet është se ekziston rreziku permanent, i zhdukjes së racës së bardhë Iliro- Pellazge e cila në çdo pikëpamje edhe në bazë të strukturë së ADN-së edhe pikëpamjes intelektuale e komponentës fizike ishte më prevalente në çdo kontest të mundshëm.

Të bardhët quhen racista, shovinista, nacional- socialista, por shtrohet pyetja, pse ky fluks i refugjatëve të Lindjes së Mesme në Europën e bardhë indo- Evropiane, apo është tendencë, që përmes kurorëzimit të orinetalistëve dhe Rusëve të mallkuar me Gjermane dhe racën Indo- Evropiane të përzihet gjaku dhe të asimilohet raca e bardhë. Nëse të bardhët quhen racista dhe nacional-socialista, a janë orientalistët ata që rregullisht prej luftës së dytë botërore bën krime dhe anarhi në nivel global. A është evidente që gjatë sundimit të Stalinit, kishim mbi 20 milionë njerëz të vrarë anemban Europës, mjerim social, varfëri ekstreme dhe etatizëm të theksuar, ku sektori privat nuk ekzistonte, dhe frika e pasiguria e shtetasve Europiane, ishte në çdo hap prezenteanemban shteteve të Europës Lindore, dhe Rusia kishte vendosur despotizëm të theksuar në këto shtete.

A është e vërtet që në atë periudhë pjesa Perëndimore e Gjermanisë, kishte lulëzim të kulturës, artit, ekonomisë, teknlogjisë dhe industrisë, gjersa pjesa Lindore e Gjermanisë jetonte në frikë permanente dhe varfëri e okupuar nga ish KGB-ja Ruse ( sot FSB) dhe Stasi Gjerman, i cili ishte kreaturë e KGB, NKVD-s dhe GRU dhe terrorizonte shtetasit Gjerman përmes ideologjisë dhe propagandës Marksisto- Leniniste.

A është e vërtet se Laslo në Hungari më 1956 u ekzekutua, nga boljshevikët e KGB-së dhe në Hungari u shua revolucioni me dhunë nga ish BRSS, a është e vërtet se revolucioni në Çekosllovaki më 1968, u shua me tanksa nga despotizmi i BRSS. A është e vërtet që rrymat orientalistike Hebreje-Arabe u nxitën në konflikte dhe aktet terroriste në Europë vazhduan, se Rokfelerët, Sorrosët, Rotchildatetj, prodhuan dhe krijuan ekstremin islam dhe grupet terroriste që përmes kaosit ta kontrollojnë botën, ata rrëzuan Mbretin Lujin e XIV, ato rryma përqeshen Hitlerin e shkaktuan depresionin ekonomik global në vitet 1929-1933. Ato rryma e poshtëruan Gjermanin në traktatin e Parisit dhe Versajës, dhe bën çmos të ulin moralin dhe karakterin e dinjitetin e kombit Gjerman dhe racës së bardhë. Ato rryma krijuan Hollywoodin dhe bën çmos të i tregojnë Gjermanët si bisha, si krijesa të pamoralshme si njerëz të paskrupullt dhe propaganda masovike ndaj shtetit Gjerman dhe racës së bardhë u reflektua anembanë ekraneve televizive botërore, aq më tepër CharliChaplin e përqeshte Hitlerin.

Mos të harrojmë se Antifa është produkt i këtyre rrymave anarkiste, e mund të ekzistojë mundësia që Kina dhe Rusia po pregadisin armë biologjike që përmes tyre të çrregullojnë sistemin e sigurisë globale. Kushdo që ka lexuar veprat e Adolf Hitler siç janë: Lebensraum, Ordnungunt Gesetz, Mein Kamph, ku ai u bazua në teoritë e specieve dhe seleksionimit natyror të Charles Darwin dhe në teorin e Volku të filozofit gjenilaNitçe i cili me dy rreshta kishte përmbajtje sa të shkruante dikush tjetër një libër, në teorinë e Aristotle mbi modelet e qeverisjes, ku ai parashiftepoliten si modelin më të mirë të qeverisjes, sepse demokracinë e konsideronte një model të një fasade të autokracisë, gjersa politen, sundim të ligjshmërisë, dhe një pakt social ndërmjet shtresës së mesme dhe të lartë, ku do kishte harmoni dhe paqe sociale si dhe mirëqenie të qytetarëve.

Në këto premisa i famshmi AdolfHitler të cilin u munduan ta përqeshin dhe injorojn u bazua, dhe në atë kohë parashifte që pas përfundimit të luftës të ndalej kaosi dhe anarhia dhe të krijohej një koncert Europian i ngjajshëm me modelin e sotshëm të BE-s, sepse e dinte që raca e bardhë indo-Evropiane po zhdukej dhe se tendenca e globalistëve ose Marksisto- leninistëve që mshefeshin pas maskës së demokracisë ishte të skllavërojnë botën, duke gllabëruar ekonomit e shteteve dhe duke i gjunjëzuar liderët politik anemban Evropës, thjesht që ata të bëheshin skllevër të tyre. Këta hijena të paskrupullt e kanë skllavëru krejt botën dhe çrregullu sistemin global. Pasiqë dihet se Antifa është produkt i tyre, atëherë shtrohet pyetja, po përdhunimet dhe vrasjet që iu bën të bardhëve nga zezakët dhe nga orientalistët anemban botës përse nuk quhen racizëm. Nëse të huajt shkojnë në Gjermani ose një shtet Evropian, duhet të i përshtaten kulturës, zakoneve dhe traditave të atij shteti, e jo të ia imponojnë kulturën e tyre.

Atëherë është koha që kultura e Wagnerit, Straussit, Gotesetj të ringjallet nëpër Europë, që Evropa të frymëzojë dhe ruaj vlerat e saj konzervative e jo të adoptojë kultura të huaja, sepse çdo shtet duhet të ruaj, vlerat dhe traditat e tij. Nëse të bardhët quhen ekstremista, përse Rusët,, Kinezët dhe Afrikanët e orientalistat, po vijnë të jetojnë në Europë dhe të mundohen të çrregullojnë sigurinë regjionale Evropiane, dhe të imponojnë kulturën e tyre Evropianëve, që ndodhen historikisht në troje të veta. A do të mbijetojë Evropa e bardhë, dhe kultura e arti Evropian, e pastërtia e racës së bardhë, apo do zhdukemi si racë? Andaj duhet përkrahur racën e bardhë e cila asgjë tjetër, nuk don pos të ruaj vlerat, kulturën dhe artin e saj, si dhe origjinën e saj indo- Evropiane e cila buron nga raca Pellazge.

Ngjarja paraprake

Gjykata Administrative e hodhi poshtë padinë e “Bankës Eurostandard”

Ngjarja e ardhëshme

Iku në përjetësi edhe një pishtar i arsimit kombëtar

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian