Përshkallzim, në Strumicë e Kumanovë nuk ka shtretër të lirë

Minsitri i shëndetësisë Venko Filipce tha se në të gjitha spitalet përveç në Strumicë dhe Kumanovë ka shtretër të lirë për pacientët me Kovid 19.

“Bëhet fjalë jo vetëm për klinikat infektive por edhe për klinikat interene të cilat janë adaptuar për trajnimin e pacintëve me kovid. Në kliunikën infektive dhe spitalin modular janë të vendosur 160 paciet, rreth 90 në klinikën 8 Shtatori, 40 në spitalin në Kozle 55 në institutin e mushkrive.”, tha Filipçe.

Ngjarja paraprake

Vllaznia kthehet në krye pas 11 vitesh

Ngjarja e ardhëshme

Nis rregullimi i një rruge me zhavorr në Vidishiq të Mitrovicës

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian