Për dy dekada në Gostivar u ndërtuan dhe rindërtuan 27 objekte fetare

Qeverisja e Fetahut me Muftininë e Gostivarit mund të llogaritet si periudhë e lavdishme për ndërtimin dhe rindërtimin e Xhamiave në territorin që mbulon Muftinia e Gostivarit, njofton FLAKA 

Brenda kohës u bë ndërtimimi dhe rindërtimi i 27 Xhamive dhe mektebeve.

Krahas ndërtimit të objekteve fetare, u arrit që të realizohet restaurimi i Medresesë së Vjetër si dhe Xhamive të vjetra në Raven dhe Simnicë.

Nisur nga e gjithë këtë arritje, por edhe kualifikimet përkatëse të Shaqir Ef. Fetahu, zgjedhja e tij në krye të Bashkësisë Fetare, do të ishte sa meritora po aq edhe adekuate dhe me perspektivë për vazhdimin e reformave në këtë institucion të lartë fetar, zhvillim dhe përparim i gjithëanshëm institucional por edhe jetës fetare në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut. FLAKA

 

 

Ngjarja paraprake

Rakiqi raporton para deputetëve rreth ndarjes së buxheti nëpër komuna

Ngjarja e ardhëshme

Gjimshiti po kalon kulmin e formës

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian