Pas informacioneve në media, Prokuroria hapi lëndë gjyqësore për ndërtimin e autostradave

Ndërkohë nga prokuroria njoftojnë se është hapur lëndë gjyqësore për ndërtimin e autostradave.

“Prokuroria Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, duke ndjekur informacionet në media lidhur me ndërtimin e autostradave, për të kontrolluar pretendimet që publikohen në opinion, hapi lëndë. Rasti i është caktuar prokurorit publik kompetent, i cili do të ndërmarrë veprime dhe do të bëjë kontrolle, pas së cilës prokurori publik do të vendosë për rrjedhën e mëtutjeshme të procedurës”. – thuhet në njoftimin e PTHP.

Burimi: TV21

Story i mëparshëm

Teknologjia vë në skenë Pelen dhe Maradonën në “natën e yjeve”

Story i radhës

Kryetari i Obiliqit pretendon se brenda asamblesë komunale ka ngacmues seksual

Të fundit nga