Partneri po ju tradhton, hetuesi privat tregon katër shenjat

David King, hetues privat, ka treguar shenjat më të njohura e burrave që tradhtojnë.

Sipas tij, gratë të cilat kërkojnë që burri i tyre të hetohet për shkak se dyshojnë, del se ato kanë të drejtë në 80% të rasteve.Kjo sepse ato mund të hetojnë detaje që partnerët e tyre nuk shfaqin interes.

Shenja e parë

Është kur burri juaj apo edhe i dashuri juaj fillon të kujdeset shumë për veten më shumë se sa është kujdesur më herët, blen parfume të ndryshme, pren flokët, blen rroba etj. Nëse e ndjeni që ai nuk dëshiron të shpenzoj shumë kohë me ju, ka shumë gjasa që burri juaj është duke ju tradhtuar, raporton “Bright Side”.

Shenja e dytë

Nëse burri juaj i vendos kodë telefonit të tij, tabletit apo edhe laptopit, pa asnjë arsye, mund të jetë shenjë shqetësuese. Nëse më herët lidhja juaj ka qenë me plot besim, por tani ka vendosur kode në paisjet e tij, me shumë gjasa ai është duke fshehur diçka.

Shenja e tretë

Sjellja tjetër kur dikush tradhton është nervoz dhe agresivitet. Sa herë që telefoni i tij cingrron ai zgjohet dhe largohet nga dhoma. Çdo pyetje që ju i bëni, madje edhe nga ato më të thjeshtat mund të çoj deri tek debatet. Duke sikur ai dëshiron të gjej një arsyeje për konflikt.

Shenja e katër

Shenja e fundit, është kur ai nuk dëshiron të dal nga shtëpia me ty. Nëse ai më herët ju ka ftuar për të dal në kinema apo edhe në darkë me miq, por tani është duke gjetur arsye që të dal pa ty, po ashtu është një shenjë shqetësuese. 

Ngjarja paraprake

Toleranca si një vyrtyt i domosdoshëm njerëzor dhe shoqëror

Ngjarja e ardhëshme

Kryeministri armen, nën presion pas disfatës së Karabakut, zbulon planin e veprimit

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian