Parlamenti mblidhet sot për të votuar Kodin Zgjedhor

Kuvendi i Shqipërisë do të mblidhet të hënën në orën 10:00, për të miratuar ndryshimet e bëra në Kodin Zgjedhor.

Pika 3 e rendit të ditës do të jetë pikërisht hedhja në votim e projektligjit “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 10.019, datë 29.12.2008 “Kodi zgjedhor i Republikës së Shqipërisë” të ndryshuar””. Për Kodin Zgjedhor kërkohet , shumicë e cilësuar votash për miratim, 3/5 e të gjithë anëtarëve të Kuvendit.

Në vazhdim, axhenda do të jetë si më poshtë:

Image
Image
Image
Ngjarja paraprake

Njëzet vjet nga rënia e Millosheviqit, pse Serbia nuk u demokratizua?

Ngjarja e ardhëshme

Juve do të mbyll marrëveshjen për Chiesa me 50 milionë euro

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian