Paraburgim prej 30 ditëve për tetovarin, te i cili është gjetur drogë

Personit N.M., nga Tetova, te i cili dje është gjetur drogë dhe sende tjera, sot i është shqiptuar masa paraburgim në kohëzgjatje prej 30 ditëve. Pas bastisjes dhe arrestimit të djeshëm, ai sot është dërguar para gjykatësit në procedurë paraprake në Gjykatën themelore Tetovë.

Prokuroria e ngarkon të dyshuarin për vepër penale të dënueshme sipas nenit 215 të Kodit penal, “prodhim i paautorizuar dhe lëshim në qarkullim të drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorë”.

Story i mëparshëm

Zaev dhe Filipçe mysafirë në Kongresin e tretë të SYRIZA-s

Story i radhës

Spektakli i rezervuar këtë fundjavë me ndeshjet e Kupës së Kosovës

Të fundit nga