Paguhen rrogat e punonjësve të NQP-së, nuk do të protestojnë

Punonjësit morën sot pagat në llogaritë e tyre, nesër nuk do të ketë protesta të punonjësve të Ndërmarrjes së Qarkullimit Publik, deklaroi Miqo Stojanovski, kryetar i njërës nga tri sindikatat përfaqësuese të NQP Shkup.

Ata sot para se të hyjnë në objektin e Qytetit të Shkupit kanë kërkuar pritje nga ana e kryetares së Qytetit të Shkupit, Danella Arsovska, për të zgjidhur problemin me vonesën e pagave, por pavarësisht se nuk arritën takohen me të, rrogat u lëshuan sot në llogaritë e punonjësve.

Stojanovski përsëriti kërkesën nga deklarata e mëparshme se nuk duhet me lutje dhe kërkesa t’i marrin rrogat me kohë dhe të gjendet një zgjidhje konkrete që të mos ketë probleme të tilla në të ardhmen. 

Burimi: TV21

Story i mëparshëm

Pagat në Bechtel dhe Enka / Rexhepi: VMRO-ja prapë në “aut”, ndryshuam ligjin për marrëdhëniet pikërisht për rritjen e pagave

Story i radhës

Spanjë, evakuohen disa fshatra për shkak të zjarrit pyjor në ishujt Kanarie

Të fundit nga