Pa rrymë nesër disa pjesë të Shkupit

Për shkak të punimeve teknike në rrjetin elektroshpërndarës nesër pa energji elektrike do të mbesin një pjesë e shfrytëzuesve të komunave Gazi Babë, Karposh, Kisella Vodë dhe Gjorçe Petrov, njoftojnë nga QRMK – Shkup.

Në periudhën prej orës 08:00 deri në orën 12:00 pa furnizim me energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e rrugës “13” dhe rrugës “6” në fshatin Stajkovc, Komuna e Gazi Babës.

Në periudhën prej orës 09:00 deri në orën 12:30 pa rrymë do të mbesin një pjesë e shfrytëzuesve të rrugës “Kozle”, Komuna Karposh.

Në periudhën prej orës 08:00 der në orën 11:00 pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e rrugës “Ilia Ristovski”, Komuna e Kisella Vodës.

Në periudhën prej orës 09:00 deri në orën 15:30 pa rrymë do të mbesin shfrytëzuesit nga fshati Orman, Komuna Gjorçe Petrov.

Në periudhën prej orës 11:00 deri në orën 15:00 pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e rrugës “Rruga e Partizanëve” në fshatin Draçevë, Komuna e Kisella Vodës.

Ngjarja paraprake

Irak, bie një raketë afër aeroportit të Bagdadit

Ngjarja e ardhëshme

Lufta me Azerbajxhanin, anulohet miqësorja Armeni-Shqipëri

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian