Orinda dhe Turjani nuk po e zgjidhin dot, kujt i ngjan më shumë vajza e tyre?

Diskutimet se kujt i ngjan më shumë Atara nuk mungojnë edhe në shtëpinë e Orindës me Turjanin.

Kur të gjithë mendojnë se Atara është kopje e Turit, Orinda vendos të publikojë një foto kur ka qenë e vogël, e më pas një foto të vajzës, duke bërë të dukshme ngjashmërinë e madhe.

“Kur më thonë jam fiks si babi, qesh shumë me mamin”, ka shkruar Orinda krah fotos që ka sjellë postimin e radhës së Turjanit.

Ky i fundit i ka kërkuar ndjekësve t’i thonë të gjithë se Atara i ngjan Orindës.

Nga postimet duket se dyshja nuk bie dakord për ngjashmërinë, por kjo nuk e shqetëson aspak Orindën e cila është e bindur se Atara është kopje e saj.

Image

Postimi i Orindës

Image

Postimi i Orindës

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Festim Halili sjell lajme të mira nga Viena!

Story i radhës

Dalin dëshmi se Ukraina e ka goditur anijen kryesore ruse, pamjet e momentit të shpërthimit të “Moskvas”

Të fundit nga