​Numerologët zbulojnë se cili numër do të sundojë në vitin 2023! Ja nëse kjo është një shenjë e mirë

Është fundi i vitit dhe është koha për të larë llogaritë, ende, të vitit aktual, por edhe parashikimet për vitin që vjen. Gjegjësisht, numerologjia është bërë gjithnjë e më popullore kohëve të fundit dhe numerologët thonë se numri 7 do të sundojë vitin e ardhshëm.

Domethënë, çdo vit dominohet nga një numër, kurse për vitin e ardhshëm ai është numri 7 (2 + 0 + 2 + 3 = 7). Java nënkupton intuitën, misterin, shikimin nga brenda, kërkimin e dijes, por edhe të dashurisë.

Siç raporton numerology.com, ne kemi një mundësi kolektive për t’u pajtuar me veten dhe për të kuptuar se sa shumë kemi evoluar duke jetuar vetëm jetën tonë.

Ky proces nuk do të ndodhë brenda natës, por kjo është në rregull – energjia e numrit 7 nuk është ajo që duhet nxituar. Kujdesuni për rezervat tuaja shpirtërore dhe emocionale, nëse mendoni se po i afroheni djegies, ngadalësoni, mendoni për shëndetin tuaj.

Në vitin 2023, thjesht do ta kuptoni veten më mirë dhe pse silleni në një mënyrë të caktuar. Do të përqendroheni në zbulimin e rrënjës së gjërave dhe në shqyrtimin se si ato kanë ndikuar në jetën tuaj deri tani. Është koha për të theksuar pikat tuaja të forta dhe për të punuar me dobësitë tuaja.

Ndërtimi i një lidhjeje më të fortë mes jush dhe natyrës do të jetë shumë i rëndësishëm në vitin 2023. Ka shumë për të fituar nga themelimi dhe të kuptuarit se të gjithë janë të lidhur së bashku. Asnjë person nuk është një ishull i shkretë.

Intuita është tema kryesore e vitit 2023. Mundohuni ta ndiqni më shpesh dhe nëse keni probleme me lidhjen, kushtojini vëmendje këtyre shenjave – një ndjenjë e papritur frike ose ankthi, një dëshirë e fortë për të bërë diçka, ndjesi shpimi gjilpërash në të gjithë trupin, të përziera ose shqetësim fizik, një gjendje e papritur e rritjes. vigjilencë, një zë i qartë dhe i fortë në ju që ju drejton të bëni ose të mos bëni diçka… Ndiqni instinktet tuaja. Ata e dinë se çfarë është e mirë për ju.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

​BE mirëpret heqjen e dënimit me vdekje në Zambia

Story i radhës

Duka analizon futbollin për vitin 2022

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish