Nuhiu: Viktimat nga veprat penale,kanë nevojë për solidaritet shoqëror

Zëvendës ministri i Ministrisë së Drejtësisë, Agim Nuhiu, ka cekur se “viktimat nga veprat penale të kryera me dhunë kanë nevojë për mbështetje institucionale në përputhje me parimin e solidaritetit shoqëror”.

Ministria e Drejtësisë ndërmerr iniciativë ligjore për pagesën e shpërblimit të dëmit që përjetojnë këta viktima, shkruan  Nuhiu.

Ja postimi i z. Agim Nuhiu:

Viktimat nga veprat penale të kryera me dhunë kanë nevojë për mbështetje institucionale në përputhje me parimin e solidaritetit shoqëror, për tu penguar viktimizimi i mundshëm sekondar i tyre si vuajtje plotësuese në procedurat pranë institucioneve!
Ministria e Drejtësisë ndërmerr iniciativë ligjore për pagesën e shpërblimit të dëmit që përjetojnë këta viktima!

Ngjarja paraprake

Muri u shemb, historia nuk mbaroi dhe Gjermania ka zgjedhje të vështira për të bërë

Ngjarja e ardhëshme

Fillon bashkimi i Bankës së Ohrit me Bankën Shparkase

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian