Nostalgjia e Edi Ramës: Po me vjen keq prej Serbisë, por ne do të përkrahim Kosovën për anëtarsim në KiE!

Shqiptarët dhe Kosova në vitin 1999,janë ndarë me Serbinë njëherë e përgjithmonë.Qysh nga koha e formimit të Jugosllavisë(1918-1999)shqiptarët kurrë nuk e kanë pranuar për shtet të vetin ish-Jugosllavinë dhe,në rrjedhat e kohës aq më shumë Serbinë e Kralit,të Pashiqit,të Rankoviqit dhe të kryekriminelit Slobodan Millosheviq.

Edi Rama dhe politika aktuale në Tiranë,po i buzëqeshë këndshëm A.Vuçiq,njeriut në krah të kryekriminelit Slobodan Millosheviq,i cili në projektin e tij fashist kishte për qëllim shfarosjen në substancë të shqiptarëve dhe për tokën e djegur të Kosovës.

Edi Rama e ka bër si rregull që,posa të zgjohert nga gjumi dhe të niset për në zyrën e tij qeveritare në Tiranë,me veti sikur po e merr nostalgjinë për Serbinë fashiste,që,nëpër rrjedhat e historisë pati vrarë e kallë tërë shpirtin e shqiptarëve në tokën e tyre të shenjtë në Kosovë.

Edi Rama kur takohet me birin e shkinës,Aleksandër Vuçiq,me buzë në gaz i shtrëngojnë duart dhe,ky nga Beogradi me urrejtje patologjike dhe me fobinë antishqiptare,tregojnë përrallat e Ballkanit për njëfarë paqe dhe bashkëpunimi krejt kjo pas shpinës së Kosovës.

Për fund,e kemi pritur me indinjatë,paraqitjen e Edi Ramës:Po me vjen keq prej Serbisë,por ne do të përkrahim Kosovën për anëtarsim në KE!

Çfarë marrëdhënie ,,diplomatike,,paskësh Tirana zyrtare me Beogradin…?!

Çikago,13 maj 2022

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Fëmijët vegjetarianë apo ata që hanë mish, kush rritet më shpejt

Story i radhës

Spitali i Prilepit bëhet me rezonancë magnetike

Të fundit nga