Njihuni me Hyrmeten, zyrtarën e Ministrisë së Infrastrukturës, që ka disa profesione!

Hyrmete Berisha është me të vërtetë shembull se si duhet të jetë një vajzë shqiptare.

Ajo është një vajzë goxha e zgjuar dhe shumë e zonja.

Përveç se është zyrtare kapacitet në Ministrinë e Infrastrukturës ajo poashtu ka edhe disa profesione të tjera që i zotëron me profesionalizëm dhe zotësi, si Psikologe, Sociologe, Diplomate, Shofer instruktore dhe Inxhiniere e komunikacionit.

Me punën dhe aktivitetet e saja të ndryshme Hyrmetja na dëshmon se përveç bukurisë së saj ajo ka dëshmuar shumë e shum herë vehten edhe ne profesionet e lartë përmendura.

Vlenë të cekët se ajo në vitin 2014-të, në kuadër të Qeverisë së Kosovës, ishte pjesë e Komisionit për verifikimin e kategorive të dalura nga lufta.

Përveç zotësis së saj në profesionet që ajo ka zgjedhur dhe bukurisë së saj, ajo poashtu është edhe një vajzë e sinqertë dhe shumë e dashur për familjen dhe rrethin e saj.

Image
Image
Image
Image

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Trekëndëshi i Bermudës dhe komploti anti-Basha

Story i radhës

Të arrestuar për korrupsion, Apeli i GJKKO rrëzon ankimimin e policëve të Morinës

Të fundit nga