Njerëzit e vërtetë i dërgon Zoti. Burrat e vërtetë i dërgon fati

Ndoshta Zoti ju do shumë dhe ju dërgon një njeri në jetën tuaj, i cili do të mbledhë zemrën tuaj nga poshtë, do ta marrë atë në duart e tij, do ta ngrohë dhe do të ta kthejë të gjallë dhe të kuqe. Kur takoni këtë person të rrallë, mos kini frikë prej tij sikurse nga gjithë të tjerët. Lëre të lirë shpirtin tënd të fluturojë afër tij, si ai pëllumbi i bardhë në qiell që keni ëndërruar të jetojë. Jepi dorën dhe përqafoje atë që do të të dhurojë buzëqeshjen e tij më të bukur, më të sinqertën “Të dua!”, më të ngrohtën “Kujdesu!”.

Ai nuk do të vijë tek ju për të marrë, por për të dhënë. As nuk do të qëndrojë para jush ose prapa jush, por pranë jush. Ai nuk do të jetë me ju, sepse ka nevojë për ju, por sepse do të dëshirojë t’ju japë gjithë dashurinë e pakushtëzuar që fsheh brenda.

Nuk do të keni frikë të ëndërroni pranë tij. Me të, dyshimi nuk do të shpojë shpirtin tuaj si një kunjë.  Do të jetë këtu, do të jetë atje, do të jetë kudo. Jo sepse do t’i ankoheni. Por kështu, sepse ai do ta bëjë atë vetë. Sepse ka disa njerëz që tejkalojnë veten e tyre, shtypin egoizmin e tyre dhe janë si themele, ata janë si pemë, si burim pranveror.

Ndoshta Zoti ju do aq shumë dhe jua dërgon një njeri të tillë. Por ju gjithashtu duhet të keni besim të lartë. Të prisni se do ta takoni atë një ditë. Jo gjithçka hyn në jetën tonë në momentin që dëshirojmë të vijnë, por më vonë.

Mos u përkulni nga vetmia, mos u shpërndani në përqafime pa kuptim dhe të jepeni në erota të lira.

Të jeni transparente, kristal e qartë, e sinqertë. Dhe pastaj do të vijë. Do të të ndajë dhe do të të vijë përgjithmonë, sepse nuk do t’i ngjash si asnjë tjetër.

Sepse burrat e vërtetë nuk qëndrojnë me ato që duken si gra të bukura, por me ato gra që duken bukur kur i duan vërtetë.

“Zoti dërgon njerëzit e vërtetë. Fati është i vërtetë për burrat. “

Ngjarja paraprake

Sot fillon vaksinimi i qytetarëve nën 75 vjeç

Ngjarja e ardhëshme

Vinotekat nënujore në Evropë – Një Gjetje E Zgjuar Për Vjetërimin e Verës

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian