Njerëzit e ndjeshëm nuk do të bashkohen kurrë me individët e rremë

Frazë shumë e bukur që fsheh, të gjitha të panjohurat që sjell ndjeshmëria. Njerëzit sensitivë e përjetojnë gjendjen e tyre me vështirësi të mëdha. Ata perceptojnë gjendjet e nevojës, pasiguritë, nevojat e të tjerëve. Por në të njëjtën kohë, ata paralajmërojnë qartë kur kanë të bëjnë me gënjeshtra.

Dëshira e menjëhershme, kur ndjeshmëria plotëson errësirën, është të tërhiqen, duke krijuar një gjendje zhgënjimi dhe humbjeje. Njerëzit e ndjeshëm, edhe në prani të errësirës, kanë tendencë të duan të kuptojnë, të ofrojnë dorën e tyre. Në këtë mënyrë ata nuk kuptojnë menjëherë se sa e pamundur është të jesh në gjendje të krijosh një marrëdhënie të vërtetë dhe transparente me ata që nuk ndajnë të njëjtin vizion të gjërave.

Njerëzit e rremë nuk kanë privilegjin të jetojnë nën dritë, ata nuk e njohin ndjenjën e eksplorimit të botës me liri dhe origjinalitet të vërtetë, në fakt ata preferojnë të fshihen vazhdimisht në gënjeshtrat e tyre.

Njerëzit e ndjeshëm nuk njohin asnjë nënfushë

Ata nuk flasin për të mashtruar, ata nuk jetojnë për të shmangur shokun e tyre të jetës. Si rezultat ata përfundojnë shumë shpesh në stolin e atyre të pandehurve që në pamundësi për të jetuar një marrëdhënie nën dritën e diellit, sillen keq dhe akuzojnë. Njerëzit e ndjeshëm janë ata që mbeten të këqij, madje mendojnë se problemi është mënyra e tyre e të qenurit.

Kjo është arsyeja pse njerëzit e ndjeshëm nuk mund të mendojnë të kenë marrëdhënie të frytshme me njerëzit e rremë. Njerëzit e rremë fshihen vazhdimisht në gënjeshtrat e tyre. Ata jetojnë në errësirë, dhe për këtë arsye qëndrojnë larg atyre që lëshojnë dritë, transparencë, konsistencë. Ata që nuk e njohin përpjekjen dhe guximin për të jetuar pastër, nuk mund të kenë marrëdhënie me ata që vishen me ndershmëri dhe e praktikojnë atë në çdo veprim.

Ngjarja paraprake

Ja emrat e drejtorëve në MEPSO, AEK, MALMED, MNAV dhe Fondi Shëndetësor

Ngjarja e ardhëshme

Llazari: Lojtar, ju jeni heronj! Kush janë ata trima dhe analfabetë, që dojnë me shkatërruar klubin, le ta qesin kokën 

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian