Një pjesë e Çairit pa ujë

Shfrytëzuesit nga rr. “Pero Toshev” në Çair sot nga ora 9 nuk do të kenë ujë për shkak të defektit në ujësjellësin në këtë rrugë nr. 56.

NP Ujësjellësi dhe kanalizimi – Shkup kumtoi se ndërprerja e furnizimit me ujë do të zgjat deri në riparimin e defektit.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Vizita e Mike Pompeos në Shqipëri, takohet me Ramën

Story i radhës

Universiteti i Tetovës mori pjesë në bienalen pranverore të aleancës universitare

Të fundit nga