Një person nga Tetova ka paraqitur bombat e rejshme në Dellçevë, është ngritur kallëzim penal kundër tij

Me datën 27.12.2022, Departamenti për Luftën kundër Terrorizmit, Ekstremizmit dhe Radikalizmit pranë Departamentit për Luftën e Krimit të Organizuar, deri në Prokurorinë Themelore Publike për Prokurorinë e Organizuar ka dorëzuar kallëzim penal kundër S.Gj.(63) nga Tetova për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit se ka kryer vepër penale për “terrorizëm”.

“Më datë 17.12.2022, nga celulari i tij, i kallzuari S.Gj. ka telefonuar në policinë e Dellçevës, ku është prezantuar rrejshëm dhe ka raportuar se ka vendosur bomba në disa lokacione të qytetit.

Reklama

Story i mëparshëm

E fundit, Chelsea bën ofertë 130 milionë euro për Fernandez

Story i radhës

Deputetja britanike: Agresionet e Serbisë ndaj Kosovës janë të rrezikshme, të veprohet me urgjencë

Të fundit nga