Një person nga Raotinca sulmon fizikisht një banor nga Kopanica

Me datë 13.08.2023 në ora 23.00 në Jegunovc të Tetovës, zyrtarë policorë të NJ.P-Jegunovcë kanë ndaluar personin V.N.(42) nga Raotinca e Tetovës, pasi që në ora 22.30 ka sulmuar fizikisht personin S.G. (54) nga fshati Kopanicë. Rasti është duke u pastruar dhe dokumentuar, pas së cilës do të vijojë një parashtresë përkatëse.

Story i mëparshëm

Gjashtë raste të dhunës në familje u raportuan për një javë në rajonin e Ferizajt

Story i radhës

Suedia bën thirrje për vigjilencë jashtë vendit, pas djegieve të Kuranit

Të fundit nga