Një grup nxënësish intervistoi në kreun e komunës së Sarajit

Në kuadër të projektit #trainingoftrainers të Erasmus+ “Aksionet Rinore Për Ndryshime Pozitive në Shoqëri” ku organizata “Legis” është pjesë e partnerëve në këtë projekt, kisha nderin që ti përgjigjem ftesës për intervistën nga grupi i nxënësve të kyçur në grupën punuese në lidhje me temën e Bullizmit në shkollat e mesme dhe fillore, kryesisht në komunën e Sarajit.

Bullizmi si fenomen negativ që ndodh në mesin e moshatarëve të shkollave fillore dhe nxënënësve të shkollave të mesme ishte tema për të cilën ne edhe si komunë jemi angazhuar për ti evituar rastet dhe me ekipën e psikologëve, shoqatave tjera dhe organizatave, ti ndihmojmë sistemit edukativo-arsimor.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Rexhepi: Më mirë është t’i bëjmë gratis ushqimet dhe naftën… (Video)

Story i radhës

Dhoma publike”: Burg për ideatorin dhe administratorin

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish