Niveli i ujit në Batllavë e Badovc, disa metra nën kuotën maksimale

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka bërë të ditur se niveli i ujit në dy liqenet artificiale që i shfrytëzon për furnizim me ujë të pijshëm, është disa metra nën pikën maksimale apo të derdhjes.

Sipas njoftimit, niveli i ujit në Batllavë është 3.5 metra në kuotën maksimale.

Derisa i Badovcit 6.5 metra nën kuotën maksimale.

Ujin e zëvendëson vetëm uji”, thuhet në njoftimin e KRU Prishtina, si mesazh për kursim të tij.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Lumi Drin duhet të rrjedhë – dhe vendalinjtë duhet të jetojnë në tokën e tyre!

Story i radhës

Maqedonia e Veriut e para në Evropë me arratisje nga burgjet

Të fundit nga