Ngjarjet e datës 16 mars

​Prokurori i rastit Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt – deklaratat përmbyllëse. (Hagë, ora 09:30-16:00)

Kuvendi i Kosovës vazhdon seancën plenare. (Kuvendi i Kosovës, ora 10:00)

Vazhdon dita e dytë e konferencës “Në mbrojtje të demokracisë: Gjithëpërfshirja ka rëndësi”, organizuar nga NDI. (Hotel “Emerald” Prishtinë, ora 10:00)

Organizatat e shoqërisë civile KDI, D4D, D+, FOL dhe Çohu mbajnë konferencë për media lidhur me shqyrtimin e projektligjit për financimin e subjekteve politike. (Sheshi “Skënderbeu” Prishtinë, pranë një instalacioni (kulete të madhe) që është vendosur aty, ora 10:00)

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL) në Kosovë dhe Ministria e Vetëqeverisjes Lokale (MVL) e Maqedonisë së Veriut, në koordinim me Zyrën e Bashkimit Evropian në Kosovë, mbajnë Forumin Konsultativ. (Hotel “Swiss Diamond” Prishtinë, ora 10:30) 

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Zhvillimet kyçe në ditën e 20-të të luftës

Story i radhës

Berisha: Do të jem në koalicion me LSI, Meta do të ketë vendin e tij në opozitë

Të fundit nga