Nesër pa rrymë 8 deri 12 orë do të mbesin këto fshatra e qytete në Kosovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 19-10-2020

1.

Në NS 35/10 kV Ferizaj II  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bablaku-Bizneset (Kodi: 40041005) prej orës 10:00 – 15:30

Vendet:Trim,Bablaku,Mirashi,Cernilla,Murakovë,Bizneset:Ballkani qeramike,Xheni Group,

Ferplast 2,Eurometali,kosova limos,Platinium,Swis,relax,Elda Patroni,Next home,..

Arsyeja: Vendosja e Ndarsit Linjore 10kV ne Mirash.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 19-10-2020

1.

Në NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Likovci (Kodi: 74000001)  prej orës 09:00  – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Pastrimi i linjes 10kV  nga Vegjetacioni.

Rajoni i Gjilanit

Punime në projekte investive

Data e punimit: 19-10-2020

1.

Nga  TS 110/35/10kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Gjilani I (kodi 600600) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës                        00:30  deri ne ora 06:30

Vendet: Rrugët: Esat Berisha (një pjesë) dhe Mulla Idrizi (një pjesë), Bulevardi i Pavarësisë, Esat Berisha (një pjesë), Gjinollët (një pjesë), Makfire Deda, Mulla Idrizi, Skënderbeu dhe Xhemë Topalla, Abdullah Tahiri, Adem Jashari, Gjinollët, Hamdi Kurteshi, Muharrem Kurteshi, Mehmet Akif Ersoy, e Malishevës (një pjesë), Mulla Idrizi dhe Tregu i gjelbërt, Esat Berisha (një pjesë) dhe Mulla Idrizi (një pjesë), F. e Radiatorëve, F. e Tekstilit I, F. e Tekstilit II-Albimi, F. e Tekstilit III, Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë), Adem Jashari (një pjesë), Elez Agushi, Esat Berisha, Urim Mehmeti, Xhevat Ajvazi, Demush Shabani dhe Mulla Idrizi (një pjesë).  Fshatrat: Bilincë, Inatoc (një pjesë), Llovcë, Malishevë, Malishevë e Poshtme, Pograjë, Sllubicë (një pjesë), Stublinë, Uglar dhe Zabeli i Sahit Agës, Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

Punime në projekte investive

Data e punimit: 19-10-2020

1.

Në NS 110/10 kV Kamenica  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hogoshti(kodi: 62000001) prej orës    13:00 – 14:00

Vendet: Fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinell, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.

Arsyeja: Kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë.

2.

Në NS 110/10 kV Kamenica  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strezovci (kodi: 62000005 ) prej orës    14:00 – 15:00

Vendet: Rrugët: Asim Jusufi (një pjesë), Avdi Xhaçku, Besnik Maroca, Dëshmorët e Kombit, Kadri Zeka, Nikolla Teslla, Musli Ymeri (një pjesë), Wurdo Wilson (një pjesë), Vëllezërit Krivaqa (një pjesë). Fshatrat: Bolec, Bushincë, Buxhenicë (një pjesë), Carevc (një pjesë), Gragjenik (një pjesë), Hajnoc, Kamenicë, Kremenatë (një pjesë), Krilevë, Malësia dhe Lagjëja e Malësisë (një pjesë), Meshinë (një pjesë), Moçar, Strezoc dhe Tirinicë (një pjesë).

Arsyeja: Kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë.

Ngjarja paraprake

Ja si u vlerësua paraqitje Vojvodës

Ngjarja e ardhëshme

A po shkon vendi drejt një izolimi të dytë? Stevanoviq: Situata me Covid-19 mund të eskalojë

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian