Nesër pa energji elektrike disa pjesë të Shkupit

Electricity power pylons over sunset

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin elektro-shpërndarrës, nesër pa energji elektrike do të jenë konsumatorët e disa rrugëve në komunat urbane dhe rurale në Shkup.

Nga ora 08:00-12:00, përdoruesit nga rr. “Gjorgji Kapçev” nga nr. 2 deri në nr. 30, nga ora 08:30 deri në ora 11:00, rruga “1” në fshatin Totoinci (pjesë e fshatit Totinci) në Petrovec, nga ora 12:00 deri në ora 16:00, rr. “Hristo Tatarçev” 22 në Kisella Vodë, nga ora 08:30-10:00, rruga “Petrovec” – prapa pompës së benzinës Makpetrol, vendbanimi Naovo, pjesë e rr. 1, “Monoplast”, “Mlekara Bitola”, “Zito Altan”, “Vajomag”, në Idrizovë, rr. 5, rr. 8, “Farma Blir”, informojnë nga Qendra Rajonale për Menaxhimin e Krizave të Qytetit të Shkupit.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

E ardhmja e Mbappes mund të jetë befasi e madhe për të gjithë

Story i radhës

Po përgatitet tarifa e re e energjisë, kush shpenzon më shumë do të paguajë më shtrenjtë

Të fundit nga