Nesër Artan Grubi tregon detaje për shpërndarjen e nëpunësve administrativ

Nesër, me datë 22.01.2021 (e premte) me fillim në ora 13:00, konferencë për shtyp do të mbaj zëvendëskryeministri i parë dheMinistër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z.
Artan Grubi.

Temë e kësaj konference për shtyp do të jetë miratimi nga Qeveria e RMV-së të Planit për shpërndarjen e nëpunësve administrativ nga Ministria për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive tëpunësuar përmes programit K-5.

Ngjarja paraprake

Limaj në Prizren: Me fitoren tonë, fiton zëri dhe vlera e UÇK-së

Ngjarja e ardhëshme

Organizatat ndërkombëtare dënojnë sulmin në Irak

të fundit nga