​Nëse planifikoni martesë duhet t’i kushtoni vëmendje këtyre datave

Në Universitetin e Melburnit, shkencëtarët kanë bërë kërkime për 14 vjet për të arritur në përfundimin se data e martesës ndikon në të ardhmen e martesës.

Përkatësisht, ata vendosën të hetojnë se cilat data dasme kanë rezultuar në martesa të dështuara. Ata morën regjistrin holandez dhe dolën me të dhëna befasuese.

Në bazë të të dhënave statistikore, ata arritën në përfundimin se shumica e divorceve kanë qenë me çifte që janë martuar në ditën e të dashuruarve, madje 5 për qind më shumë.

Përveç atyre që u martuan më 14 shkurt, nga të cilët u divorcuan 41% e njerëzve, shumë martesa të palumtura u bënë më 8 gusht, si dhe më 11 nëntor.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ademi në Vjenë: U morën disa vendime të rëndësishme për të ardhmen e futbollit evropian 

Story i radhës

​Vdes presidenti i parë i Ukrainës, Leonid Kravchuk

Të fundit nga