Nëse numri fillon dhe rritet me shifra me të larta, atëherë pa dyshim masat mbrojtëse duhet të shtohen

Nëse  ashpërsohen masat gjatë kësaj vjeshte sa i përket pandemisë me COVID 19, atëherë sa ju përket masave mbrojtëse, besoi dhe shpresoi  se edhe mbrojtja duhet të forcohet, për arsye të sigurisë së çdo njërit  prej nesh. Normale masat mbrojtëse duhet të respektohen.

Nëse numri i të prekurëve më pandemi fillon të rritet më shifra më të larta, atëherë padyshim masat  mbrojtëse duhet të ashpërsohen. Mbrojta nga ky virus nuk është vëtem mbrojtje fizike, por është edhe mbrojtje  psikike , sepse vdekjet nga  ky virus me shifra bukur të larta po reflektojnë  edhe në shëndetin mëndor dhe po shkaktojnë panikë , e cila pastaj po reflekton edhe në anën psiqike.

Ngjarja paraprake

Armend Dallku e fillon mbarë sezonin me Dukagjinin

Ngjarja e ardhëshme

5 arsyet psikologjike pse njerëzit nuk dobësohen

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian