Nëse i përkisni kësaj shenje, dijeni që tetori do të ketë disa surpriza të mira për ju

Horoskopi jo vetëm që na ndihmon të kuptojmë më mirë veten dhe të tjerët, por, të shohim dhe të shfrytëzojmë disa mundësi që nuk do t’i shihnim. Ndonjëherë këshillat me të vërtetë mund të bëjnë një ndryshim, nuk mendoni? Është me të vërtetë shumë e rëndësishme të jemi të përgatitur dhe të vetëdijshëm për atë që do të na ndodhë në mënyrë që të reagojmë në mënyrën më të mirë të mundshme dhe të përfitojmë nga ajo sa më shumë që të jetë e mundur.

Le të zbulojmë se çfarë rezervon muaji tetor për këtë shenjë të zodiakut.

Jupiteri është planeti i fatit. Kur është në tranzit në plejada të ndryshme të qiellit, me të vërtetë sjell shumë fat. Gjatë muajit tetor, mbreti i të gjithë planetëve do të jetë në plejadën e Binjakëve. Kjo shenjë do të bekohet me fat të jashtëzakonshëm. Në veçanti, gjërat do të shkojnë shumë mirë në vendin e punës. Gjatë këtij viti Binjakët kanë punuar shumë për të marrë rezultate dhe tani ka ardhur koha për të korrur përfitimet e punës. Ata që kanë një punë të qëndrueshme mund të kenë një propozim për një promovim. Nga ana tjetër, ata që kanë një kontratë me afat të caktuar mund të shohin që periudha kontraktuale të zgjatet ose madje të marrin një ofertë shumë të favorshme nga një kompani tjetër.

Kini kujdes të mos tregoheni të nxituar. Dikush duhet të jetë i kujdesshëm dhe të veprojë me qetësi, duke mbetur i fokusuar, profesional dhe serioz në maksimumin e aftësive të tij. Në familje dhe në kontekstin e të dashurve është më mirë të mos debatoni për të shmangur diskutimet e padobishme dhe kundërproduktive. Vëmendje e veçantë duhet t’i kushtohet datave 23 dhe 24 tetor në të cilat Hëna do të jetë në Binjakë. Në këto dy ditë mund të keni debate të vogla në dashuri për shkak të angazhimeve të shumta në punë. Do të mjaftojë që t’i kushtoni pak kohë partnerit tuaj për të qetësuar situatën.

WWW.GAZETA.MK

Ngjarja paraprake

Krasniqi: Jemi në garë për të fituar besimin e qytetarëve

Ngjarja e ardhëshme

Skype kërkon të ndryshojë fatin me një tjetër ridizajnim

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian