Në Zhitoshë të Prilepit UT prezantoi programe studimore për maturantët

Në Zhitoshë të Prilepit prezantohen dhjetëra programe studimore për maturantët që do t’i vijojnë studimet deridiplomike në Universitetin e Tetovës në vitin akademik 2022/2023.

Story i mëparshëm

Makina përfshihet nga flakët, zjarri shkakton dëme edhe në 8 vetura të tjera

Story i radhës

FC Shkupi: Respekt dhe dallimi i klubit të madh dhe atij të vogël

Të fundit nga