Në këto zona do ketë ndërprerje të rrymës

KEDS ka bërë të ditur se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, disa zona do të mbesin pa energji elektrike.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka njoftuar për vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Njoftimi i plotë:

Gjakovë

1.

NS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi (kodi: 80080007) prej orës 11:00 – 12:30

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubëll; rrugët: Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumator) dhe Nënë Tereza (1 konsumator).

Arsyeja: Montim demontim i shtyllave të tensionit të mesëm në degëzimin për Koshare.

Mitrovicë

1.

NS 35/10kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kqiqi (kodi: 700000102) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: fshatrat: Cërnusha (një pjesë), Shupkovcë, Kçiq, Kçiq i Madh, Kçiq i Vogël, Rekë (një pjesë), Shupkovcë, Smrekovicë dhe Zasellë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 10kV dhe demontimi i disa shtyllave të drurit në Kqiq te lagjja Pllana.

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.3 Gustav Majer  (kodi: 11000021) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Gustav Majer 2, Gustav Majer 3, Gustav Majer 4, Gustav Majer 6, Gustav Majer 7, Gustav Majer 8 dhe Gustav Majer.

Arsyeja: Testimi i trafove dhe kthinave.

30.03.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të  ndërprehet Stabilimenti te Kisha Katolike II.

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4kV TS Ndërtesa (Kodi: 40042001223) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4kV TS Sejda (Kodi: 40042001002) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4kV TS Rubin-Invest te Sejda (Kodi: 40042001184) prej orës 09:00-21:00

TS 10/04 kV TS Bardhi (kodi: 40042001230) prej orës 09:00 -21:00 .

Vendet: Ndërtesa, Sejda, Rubin invest dhe TS Bardhi.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

31.03.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 35/10kV Fushë- Kosovë do  të ndërprehet:

TS 10/04 kV Vragoli 1 TS Blinda  (kodi:15018007009) prej orës 08:30 deri 16:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Vragoli.

Arsyeja: Vendosja e ormanëve të tensionit të ulët sipas Projektit.

2.

Në NS 110/10kV Prishtina 7 do  të ndërprehet:

TS 10/04 kV Lagjja e Spitalit 4/1  (kodi:19000038012) prej orës 09:00 deri 12:00

Vendet: rr. Malush Kosova (një pjesë).

Arsyeja: Lidhja e  kabllove të reja në ormanin shpërndarës.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet Stabilimenti te Kino.

Trafostacionet që mbesin pa tension:

TS 10/0.4kV TS Kinemaja e re KEDS (Kodi: 40040004208) prej orës 09:00-10:30

TS 10/0.4kV TS Kinemaja “Muri” (Kodi: 40040004201) prej orës 09:00-10:30

Vendet: rr. 12 Qershori (një pjesë).

Arsyeja: Demontimi i kthinës  sipas projektit investiv në TS”Kinemaja e re”( 40040004208 )& (40040004201).

2.

TS 35/10kV Ferizaj 3 do të  ndërprehet Stabilimenti.

Trafostacionet që mbesin pa tension:

TS 10/0.4kV TS QAP-i (Kodi: 40042007215) prej orës 11:00-15:00

TS 10/0.4kV Viva Fresh  (Kodi: 40042007245) prej orës 11:00-15:00

TS 10/0.4kV TS AAB  (Kodi: 40042007216) prej orës 11:00-15:00

TS 10/0.4kV TS Burim Qerimi  (Kodi: 40042007236) prej orës 11:00-15:00

Vendet: QAP, Viva Fresh, AAB dhe TS Burim Qerimi.

Arsyeja: Montimi i kthinës sipas projektit investiv në TS”Viva Fresh” (40042007245).

Punime nga palët e treta

31.03.2021

Mitrovicë

1.

NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor  (kodi: 73000004) prej orës 09:00-14:00

Vendet: fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balincë, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegovë, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan  (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha  (një pjesë).

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV dhe 20kV sipas zgjidhjes teknike – vazhdimi i punimeve. 

Ngjarja paraprake

Nuk është “Kemali” i “Kara Sevdas” por Alissoni i Liverpoolit

Ngjarja e ardhëshme

Takim Selami-Ademi: Miratimi i pakos së 5-të ekonomike më se e nevojshme, opozita të ndërgjegjësohet

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian