Në këto fshatra dhe qytete sot nuk do të kenë rrymë deri në 8 orë

Kompania e distribuimit të energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për sigurinë e sistemit dhe në projekte investuese sot do të ketë ndërprerje të rrymës në disa lokalitete të vendit.

Ndërprerjet do të zgjasin ndërmjet 1 dhe 8 orë.

Ky është njoftimi i KEDS-it

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Data e punimit: 05-10-2020

1.

Në TS 220/10kV Drenasi  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vasileva (kodi: 16021006) prej orës 10:00 – 14:00 .

Vendet: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të drurit me shtylla të reja të betonit dhe tërheqja e përçuesve në Poklek.

2.

Në TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Prugovci (kodi: 10013012) prej orës 10:00 – 14:00 .

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 05-10-2020

1.

Në TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

LP 10kV Apollonia (kod: 15018015) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga 14:45 deri 15:00

Vendet: Banesat e Apollonisë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarës të tensionit të mesëm.

2.

Nga LP 10kV Apollonia do të ndërprehen:

1.NS 10/0.4kV Grajqevcët me (kod: 15018015140) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: Banesat e Apollonisë.

Arsyeja: Ndërrimi I kthinave, transformotorit dhe  punimi i kokave

2.NS 10/0.4kV TREGETIA Novosella me (kod: 15018015134) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: Banesat e Apollonisë.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, transformotorit dhe  punimi i kokave.

3.NS 10/0.4kV “Tregtia”-Bedri Prishtina(Dardania) me (kod: 15018015148) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: Banesat e Apollonisë.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, transformotorit dhe  punimi i kokave.

4.NS 10/0.4kV NTN “Tregtia-Apollonia A-19” me (kod: 15018015179) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: Banesat e Apollonisë.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, transformotorit dhe  punimi i kokave.

3.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet LP 35kV Besia  pa tesion mbesin:

LP 10kV Prugovci me kod: 10013012 nga ora 10:30 deri 13:30

Vendet: Barileva Lecët,Te kanali Besi, Leban te Baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi        Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe  Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Ndërrimi i bobinave për kyçje/shkyçje të ndërprerësit.

LP 10kV Lluzhani me kod: 10013011 nga ora 10:30 deri 13:30

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra, Verbovcët, Lupçi I  e Poshtem Vranidollin Tenezhdollin.Kazermee FSK në Vranidoll.

Arsyeja: Ndërrimi i bobinave për kyçje/shkyçje të ndërprerësit

LP 10kV Besi Pompat me kod: 10013013 nga ora 10:30 deri 13:30

Vendet: Iber Lepencin

Arsyeja: Ndërrimi i bobinave për kyçje/shkyçje të ndërprerësit

4.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 08:30-09:00 dhe nga 15:00 -17:00

Vendet: Tërestenik, Shtuticë, Polluzhë dhe Gllobar.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

5.

Nga Dalja 10kV Gllobari 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  Tërstenik Mulovit (kod: 16100028125) prej orës 08:30 -17:00

Vendet: Mulovitë

Arsyeja: Nderrimi i ndaresit TM dhe Transformotorit të ri.

6.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës    09:00 – 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e Valon Hasanit.

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

Ngjarja paraprake

Fjalim i kryeministrit Zaev dhe ministres Carovska me rastin e Ditës botërore të mësimdhënësve

Ngjarja e ardhëshme

Donacion amerikan për policinë e Maqedonisë së Veriut për ballafaqim me Kovid-19

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian