Në çdo karakter të fytyrës ka një kuptim për jetën

A janë rrudhat e fytyrës papërsosmëritë ose shenjat? A na tregojnë ato kur po plakemi apo na tregojnë për karakterin dhe shëndetin tonë? Siç mund ta imagjinojmë, në çdo karakter të fytyrës fshihet një kuptim për jetën.

Lindja dhe Perëndimi takohen

Mjekësia perëndimore zakonisht trajton simptomat. Mjekësia orientale e shkakton atë, sipas traktateve të mjekësisë kineze dhe japoneze. Nëse keni një dhimbje koke në Perëndim, merrni një paracetamol. Në Lindje, një ilaç për mëlçinë.

E njëjta gjë për rrudhat. Në Perëndim, rrudhat janë papërsosmëri për shkak të plakjes, ekspozimit të zgjatur në diell, lëvizjeve të përsëritura të fytyrës. Sipas mjekësisë orientale, ato mund të jenë simptoma të një problemi shëndetësor ose shenjë dalluese e karakterit. Në çdo karakter të fytyrës ka një kuptim për jetën.

Balli

Një ballë i gjerë dhe pa rrudha tregon një karakter të hapur dhe të ekuilibruar. Tri vija horizontale në ballë dhe pa dhëmbëzim janë një shenjë e inteligjencës, aftësisë dhe rregullit të mirë mendor. Nëse, nga ana tjetër, linjat prishen dhe shkojnë në drejtime të ndryshme, atëherë është më tepër një mendje kaotike. Dy vija vertikale midis hundës dhe vetullave tregojnë probleme të mëlçisë.

Sytë

Pranë syve, rrudhat karakteristike janë ato që quhen “këmbët e korbit”. Ato zakonisht tregojnë probleme të lidhura me mëlçinë si dhe probleme të shikimit. Në Lindje, syri është i lidhur me organin e mëlçisë. Qeskat nën sy zakonisht tregojnë probleme me veshkat dhe janë ngecje e lëngjeve në zonën nënlëkurore.

Hunda

Maja e hundës është e lidhur me zemrën. Nëse është e madhe do të thotë që zemra po lufton. Edhe ata që kanë hundë të purpurt për shkak të kapilarëve, kanë një zemër të tendosur. Rrudhat vertikale, të cilat shtrihen nga hunda deri në skajet e buzëve tregojnë një mosfunksionim të zorrëve.

Buzët

Buzët janë të lidhura me sistemin e tretjes. Nëse buza e sipërme është e fryrë, atëherë kjo do të thotë që personi ha më shumë sesa duhet. Nëse buzët janë në ngjyrë të errët në vend të rozës, ekziston një problem me qarkullimin e gjakut në trup, i cili predispozon për mosfunksionim të organeve seksuale, sipas mjekësisë së lashtë japoneze. Sigurisht, vetëm njerëzit me përvojë dhe të kualifikuar, siç janë mjekët, mund të diagnostikojnë problemet shëndetësore të trupit tonë.

Ngjarja paraprake

Sot dy të shëruar dhe asnjë rast i ri me covid-19 në Malishevë

Ngjarja e ardhëshme

Për herën e tretë brenda jave Irani shënon rekord me numrin e të infektuarve dhe viktimave nga koronavirusi

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian