Në “Bogorodicë” për hyrje në Maqedoni pritet deri në dy orë

Qytetarët që pjesën e mbetur të fundjavës e kaluan në Greqi thonë se presin dy orë për të hyrë në Maqedoni në kufirin maqedono-grek.

Në pjesën greke pritet një orë e gjysmë, ndërsa në pjesën e Maqedonisë “Bogorodicë” prite rreth gjysmë ore.
Përveç automjete me targa të Maqedonisë, ka automjete serbe, kosovare dhe greke.

Story i mëparshëm

Grubi: Të ruajmë përgjegjësinë morale, respektin dhe solidaritetin me njëri-tjetrin

Story i radhës

Shefi i diplomacisë së Lituanisë Gabrielius Landsbergis, nësër për vizitë në RMV

Të fundit nga