Në 20 vitet e fundit, RMV ka humbur rreth 10% të popullsisë!

Në 20 vitet e fundit, Maqedonia e Veriut ka humbur rreth 10% të popullsisë.

“Janë konstatuar 207 vendbanime të boshatisura. Në nivel republike, krahasuar me të dhënat e vitit 2002, popullsia e përgjithshme ka rënë për 185 834 persona ose për 9.2%. Numri i amvisërive është rritur për 34 336 ose për 6.1%. Numri i banesave është rritur për 141 031 ose për 20.2%.”,- tha drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave Apostoll Simovski.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

VMRO për regjistrimin: I pasuksesshëm dhe i pakompletuar

Story i radhës

Axie Infinity’s Ronin Hack Exposes Risks of Proof-of-Stake and Centralization – Analysts

Të fundit nga