Ndërprerje të energjisë elektrike do të gjatë ditës së sotme, në Ferizaj

Në disa pjesë të qyteti të Ferizajt ndërprerje të energjisë elektrike.

Më poshtë, njoftimi i detajuar:

Publikuar më: November 25, 2020

Punime në projekte investive

Data e punimit: 25-11-2020

1.

Nga NS 35/10 kV Ferizaj IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat (kodi: 40000002 ) prej ores 10:00-17:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension në projektet e CAPEX 2019.

2.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV ” MBTS ” BANKA ” (kodi: 40040001003) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS MBTS ” BANKA “

TS 10/04 kV Lorik Jashari (kodi: 40040001190) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS Lorik Jashari.

TS 10/04 kV Vehbi Salihu ” (kodi: 40040001174) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS – Vehbi Salihu “.

Arsyeja: Energjizimi i TS-it të ri.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 25-11-2020

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rexhep Bislimi (kodi: 40000003) prej orës 09:00-10:00

Vendet: rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, Pylltaria, rr. e Varoshit dhe Kisha Katolike.

Arsyeja: Ndarja e urave lidhëse, te TS poshtëshënuar, ku i njëjti lidhet me një kthinë të re.

2.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TSSH Bibaj te ura (kodi: 40000003202) prej orës 09:00-21:00

Vendet: Bibaj te ura.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Ngjarja paraprake

Disa sugjerime të thjeshta se si të evitoni rënien e flokëve

Ngjarja e ardhëshme

Në kovid qendrat për 24 orë janë hospitalizuar 39 pacientë

të fundit nga