MPB me pllakatë falenderimi për ndihmës drejtorin e policisë së uniformuar, Shefik Bajrami

Gjatë festimit të ditës së policisë, ndihmës drejtori i Byrosë Për Siguri Publike (BJP) u dekorua nga MBP me mirënjohje direkte nga vet Oliver Spasovski.

Në të njejtën kohë, Shefik Bajrami njihet si një ndër personat më të kompletuar në MPB dhe një jurist i shkëlqyer i cili e ka treguar kontributin e tij në vitet e fundit në Ministrinë e Punëve të Mbrendshme.

Story i mëparshëm

Kovaçevski: S’ka takim liderësh nën kërcënime!

Story i radhës

Dy të rinj do të marrin veshkë nga një donatore e ndjerë

Të fundit nga