MPB-ja regjistron 358 shkelje për mos mbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (20/21.01.2021) në gjithë territorin e vendit MPB-ja ka regjistruar gjithsejtë 358 shkelje për mos mbajtje të maskës mbrojtëse, si masë preventive për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë për respektim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e të cilat kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

Ngjarja paraprake

I largoi falas

Ngjarja e ardhëshme

Koreja e Jugut formon agjencinë për anti-korrupsion

të fundit nga