MPB dhe UKO do të bashkëpunojnë në projekte për karrierë, alumni dhe mësim gjatë tërë jetës

Shkup, 3 tetor 2020 (MIA) – Bashkëpunimi i përbashkët midis Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Qendrës për karrierë, alumni dhe mësim gjatë tërë jetës në Universitetin Klimenti i Ohrit (UKLO) u diskutua në takimin midis ministrit të Punëve të Brendshme Oliver Spasovski dhe prorektorit të UKO, prof. dr.Marjan Gjurovski.

Siç kumton UKL, një nga projektet e para do të jetë themelimi i Klubit të Alumni të UKO, i cili do të përfshijë njësi të Universitetit dhe institucione të tjera.

“Në të njëjtën kohë, ne do të punojmë për të përfituar nga mundësitë e ofruara në të ardhmen nga programi Erasmus Plus për projekte të përbashkëta të mbështetur nga BE,” shtohet në kumtesë. sn/

Ngjarja paraprake

​Sancho afër United? Sulmuesi mungon ndaj Freiburgut

Ngjarja e ardhëshme

Pse pëlqehen më shumë burrat me mjekër?

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian