Motrat që ofrojnë shërbime seksuale në Prishtinë

Lokacionin e kanë vënë një ndër lagjet më të frekuentuara të Prishtinës, në rrugën “Bedri Shala” të Lagjja e Muhaxherëve, derisa nofkën e ka Linda.

Por dy vajzat si motra thonë se janë nga Kolumbia dhe janë këtu për të ofruar shërbime seksuale.

Numri i tyre i telefonit tashmë është publik dhe ka qarkulluar nga një shoqëri te tjetra.

Kiksi e kontakton atë dhe normalisht që biseda zhvillohet në rrjetin social Whats Up, rrjet ky që është vështirë i përgjueshëm nga autoritetet vendore.

Pas përshëndetjes, ajo vazhdon me prezantimin e ofertës, çmimet i ka të prera dhe mundësia e zgjedhjes është nëse do të kesh një vajzë apo dy sosh apo thënë shqip dy motrat.

Edhe këtu çmimet rritën varësisht se kush e paguan hotelin.

Çmimorja për shërbimet seksuale, ku hoteli paguhet nga klienti, është 150 euro me 30 minuta qëndrim, derisa 200 euro për 1 orë të plotë dhe këtu hyjnë dy “shots”, term i përdorur nga to.

Story i mëparshëm

Gazetarja zbardh 14 momente që e lidhin ish-shefin e korruptuar të FBI me Shqipërinë

Story i radhës

​Mbledhësit e mbeturinave krijojnë një bibliotekë me libra të braktisur në rrugë

Të fundit nga