Mos ua numëroni gabimet fëmijëve, por arritjet

Të rriturit duhet të përpiqen t’i vënë në dukje arritjet e fëmijës dhe gjërat e reja që mëson çdo ditë.

Vetëm kështu do të jenë të vlefshëm dhe të dobishëm, përndryshe do të jenë një pengesë më shumë në rrugën e vështirë të rritjes së fëmijës.

Nëse të rriturit do të numuronin mosarritjet e tyre siç bëjnë me fëmijët, nuk do të kishin kurajon të shikonin njeri në sy.

Prindër, mësues bëhuni mbështetës të fëmijës dhe jo pengesa për ta. Besoj që dhe ju vetë, ashtu dëshironi të jeni, mbështetje për fëmijën.

WWW.GAZETA.MK

Ngjarja paraprake

Vendet që do të mbesin sot pa rrymë për disa orë

Ngjarja e ardhëshme

Të rinjtë shqiptarë preferojnë të punojnë në kompani ndërkombëtare: 86.3% të gatshëm

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian